Cozinha Experimental oferece oficina com LIBRAS nesta sexta-feira

4
1104
A aula, que é aberta ao público, terá tradução para a língua falada por sua esposa Anie Pereira Goularte. Foto: Cleiton Thiele.


Amanhã, às 18h, a Cozinha Experimental coordenada pelo Senac oferece a oficina “Bem-vindo, Sorrentino”, ministrada pelo chef Toríbio Malagodi. Deficiente auditivo, ele irá ensinar a preparar um sorrentino através da Língua Brasileira de Sinais – LIBRAS. A aula, que é aberta ao público, terá tradução para a língua falada por sua esposa Anie Pereira Goularte.

10º Festival de Cultura e Gastronomia de Gramado
De 6 a 16 de setembro em Gramado
Onde: 
Rua Coberta, Praça Major Nicoletti e Rua Pedro Benetti – Centro de Gramado
Horário: 
das 11h às 22h

4 COMENTÁRIOS

  1. Remarkable things here. I’m very satisfied to peer your post.
    Thanks so much and I am taking a look forward to contact you.
    Will you kindly drop me a mail?

  2. Good day I am so thrilled I found your blog, I
    really found you by error, while I was searching on Google for something else, Nonetheless I am here now and would just like to
    say cheers for a remarkable post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design),
    I don’t have time to read it all at the minute but I have saved it and also added your
    RSS feeds, so when I have time I will be back to read much
    more, Please do keep up the great work.

  3. I every time used to study post in news papers but now as I am a user of
    internet so from now I am using net for content, thanks to web.

Comments are closed.